6980106099 Νέο Πετρίτσι, Σέρρες giorgoskonstantinakes@gmail.com
hero image
 

Αυγά Eλευθέρας Bοσκής - Αφοί Κωνσταντινάκη

Τσιμπούκας Φάρμα - Πτηνοτροφική Μονάδα - Νέο Πετρίτσι Σέρρες


 

Τα φρέσκα αυγά της φάρμας μας προέρχονται από το Πτηνοτροφείο Αφοί Κωνσταντινάκη το οποίο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.
Το Πτηνοτροφείο Αφοί Κωνσταντινάκη Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκων αυγών Α’ ποιότητας από όρνιθες ελευθέρας βοσκής. Η παραγωγή των αυγών ελευθέρας βοσκής ξεκίνησε το 2021 με πιστοποίηση και τον απαραίτητο έλεγχο σε συνθήκες εξειδικευμένες για την άριστη διαβίωση των πουλερικών. Κύριο μέλημα είναι η θρεπτική διατροφή των πουλερικών, η οποία γίνεται με την βοήθεια πιστοποιημένου κτηνιάτρου. 
Τα αυγά ελευθέρας βοσκής, παράγονται από κότες που ζουν σε απόλυτη ελευθερία στις ιδιόκτητες φάρμες μας στο φυσικό τους περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο παράγουν αυγά Α’ ποιότητας και πλούσια σε βιταμίνες D, Ε, Β2, Β5, Β12. Τα αυγά μας διατίθενται σε 3 μεγέθη, Medium απο 53 εως 63 γραμμάρια, Large απο 63 εως 73 γραμμάρια και XLarge απο 73 γραμμάρια και άνω.
Η πώληση των θρεπτικών αυγών γίνεται σε χονδρικό και λιανικό εμπόριο.Δωρεάν διανομή κατ’οίκον σε όλη τη Θεσσαλονίκη και στο νομό Σερρών.